Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Turk Telekom potvrdio je dolazak Džonija O'Brajanta, koji se nije proslavio u Crvenoj zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ

Amerikanac je imao kontroverzan boravak u Zvezdi, došao je u mandatu Saše Obradovića i pokazao se kao problematičan igrač.

Nije se ništa promenilo po dolasku Dejana Radonjića, a posle nesuglasica, zatražio je raskid ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Na kraju se preselio u FIBA Ligu šampiona, gde će igrati sa Turk Telekomom.

Turci žele titulu u ovom takmičenju, a u plej-ofu startuju protiv Strazbura 2. marta.

O’Brajant je odigrao 16 evroligaških utakmica u dresu Crvene zvezde, a u proseku je beležio 11.3 poena, 5.2 skoka i 1.4 asistenciju po meču. U ABA ligi je imao 10.6 poena, uz 5.3 skoka i 1.1 asistenciju.

Nedugo zatim se oglasila i Crvena zvezda saopštenjem o odlasku američkog centra.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo ugovor sa američkim centrom Džonijem O’Brajantom.

Ovakav epilog postignut je uz obostranu saglasnost kluba i igrača, koji je pokazao veliko razumevanje prilikom razgovora sa menadžmentom kluba o sporazumnom završetku saradnje.

Ovim dogovorom, Džoni O’Brajant je potpuno slobodan da potraži naredni klub, a KK Crvena zvezda se okreće svakodnevnim i brojnim obavezama koje ga očekuju sa postojećim igračkim kadrom.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Džoniju O’Brajantu na svemu što je učinio igrajući u crveno-belom dresu, uključujući i veliki doprinos prilikom osvajanja prvog trofeja u sezoni – Kupa Radivoja Koraća, i želi mu puno uspeha u nastavku karijere“, stajalo je u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar