Vlada Jovanović
Vlada Jovanović; Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je za klupski sajt da su novi igrači sa sobom doneli novu energiju na treninzima i da ekipa mora više da radi, a manje da priča u narednih mesec dana, kako bi spremno dočekala izazove u predstojećoj sezoni.

„Prvi zajednički trening, dosta novih lica, sa njima i neka nova energija na treningu. Upoznajemo se još i nadam se da ćemo tu energiju usmeriti na pravi način i na rad. Pripreme su nešto kraće nego prethodnih godina, nema mnogo vremena za gubljenje, svaki trening treba iskoristiti na pravi način i sa takvim ciljem smo i krenuli u pripreme“, izjavio je Mitrović za zvanični sajt KK Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Krillni centar, koji se dobro snalazi i na poziciji centra, očekuje od svih saigrača da se stave u službu tima.

„Svim momcima je jasno gde su došli, kakvi su ciljevi i kakva su očekivanja i da će staviti službe tima i ostvarenja tih ciljeva. Brzo će neke pripremne utakmice, nema više bazičnih priprema i trčanja po planini, vrlo brzo će se ući u košarkaške stvari i principe zato je bino da svi budemo i glavom i telom što više tu na terenu“, rekao je košarkaš prvaka Srbije i ABA lige.

Mitrović je podsestio da zbog zgusnutog kalendara u Evroligi neće biti mnogo prostora za uigravanje i da ekipa zbog toga mora da iskoristi predstojeći period da se što bolje upozna.

„Svi znamo kako izgleda evroligaški kalendar, nema tu mnogo vremena za uigravanje i treniranje tako da, ponavljam, jako je bitno šta ćemo uraditi u prvih mesec dana priprema. Deluje da su svi došli spremni, tako da treba da manje pričamo, a da više radimo“, zaključio je Mitrović.

Prvi deo priprema izabranici trenera Vladimira Jovanovića obaviće u hali „Aleksandar NIkolić“, a prvu utakmicu zatvorenog tipa odigraće protiv Dinamika 6. septembra.

BONUS VIDEO Luka Mitrović: Cedili smo loptu, imali pobedu u džepu, boli ovaj poraz

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar