Marko Simonović I Branko Lazić, KK Crvena zvezda
foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde okupiće se u ponedeljak, 16. avgusta kako bi se obavili neophodni medicinski pregledi, analize i testiranja igrača, javlja stranica "kkcz insajder" na Tviteru.

Planirano vreme za početak treninga je 21. avgust, odnosno subota.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, u klub su pristigli povratnici Luka Mitrović, Stefan Lazarević i Nikola Kalinić, kao i Nejt Volters, ali i njegov bivši saigrač u Žalgirisu Eron Vajt, kao i Nikola Ivanović, koji je u subotu, 14. avgusta predvodio reprezentaciju Crne Gore u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo protiv Danske, postigavši 18 poena.

Stefan Marković po svemu sudeći neće pojačati klub sa Malog Kalemegdana, a i dolazak Stefana Jovića je poprilično neizvestan. Od pojačanja čekuje se da Zvezda nađe još po jednog centra i šutera.

Klub su za vreme leta napustili Džordan Lojd, Kori Volden, Marko Jagodić-Kuridža, Lengston Hol, Duop Rit, ali i Aleksa Radanov, koji je otišao u Igokeu.

Start sezone za crveno-bele je 25. septembra protiv ekipe Splita u ABA ligi, a nakon toga im sleduje duel protiv Fenerbahčea, prvog oktobra u Istanbulu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare