Navijači ispred "Hale Aleksandar Nikolić" pohrlili da se slikaju sa Duškom Ivanovićem.

Još jedna ubedljiva pobeda Crvene zvezde, protiv Borca u ABA ligi, samim tim i nastavak dobrih igara, debi velikog pojačanja Fakunda Kampaca, doprineli su oduševljenju grupe mlađih navijača koji su izrazili želju da se slikaju sa trenerom Duškom Ivanovićem i Kampacom.

Pročitajte još

Ispred ulaza, Ivanovića i Kampaca sačekala je grupa pretežno mlađih navijača. Ivanovića su pitali: „Duško, legendo, može slika?“

Bili su oduševljeni i najnovijim velikim pojačanjem Kampacom, sa kim su takođe želeli da zabeleže uspomenu. I Ivanović i Kampaco pokazali su ponašanje za primer. Slikali su se sa svakim navijačem koji je izrazio želju. Sjajan gest.

Crvena zvezda nastavlja da pruža sjajne partije na svim frontovima. Po dolasku Duška Ivanovića na klupu, Zvezda je na učinku od 13 pobeda i samo jednog poraza, od Olimpije iz Milana u Evroligi na svom parketu. U elitnom evropskom takmičenju zauzima 10. poziciju (osam pobeda i sedam poraza) u grčevitoj borbi za plej of sa Žalgirisom, Makabijem i braniocem titule Anadolu Efesom. U ABA ligi košarkaši Zvezde su lideri, imaju 10 pobeda i jedan poraz.

BONUS VIDEO Kampaco: Nisam očekivao argentinske zastave na tribinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar