Jokić i Kampaco u duelu na Mundobasketu; Foto: Starsport/Xinhua/Zhu Zheng

Niko ne zna odakle su potekle priče o Kapacovom dolasku u Partizan

Fakundo Kampaco bio je jedan od najtraženijih igrača na tržištu u proteklih nekoliko meseci, a ponude su stizale iz NBA i Evrolige.

U nekom trenutku pojavile su se informacije da se za Kampaca interesuje i Partizan, koji svakako finansijski ne može da se nosi sa Fenerbahčeom i Real Madridom, a kamoli sa NBA klubovima.

PROČITAJTE JOŠ:

David Karo, Kampacov agent, sada je otkrio detalje transfer sage, kao i zbog čega je argentinski plej ostao u NBA ligi.

„Imali smo nekoliko zainteresovanih franšiza i bili smo optimisti, ali su mogući trejdovi Durenta i Kajrija Irvinga sve zaustavili. Ništa se nije dešavalo, prošla su dva meseca i onda se sve reorganizovalo i opcije su otpadale. Golden Stejt je zavisio od ostanka Iguadale. Faku bi igrao umesto njega ali on se vratio. Sa Lejkersima smo pričali 20 puta, odlučili su se za Šrudera“, rekao je Karo za argentinski „Basket plus“.

Luka Dončić bio je jedna od ključnih figura u trejdu Kampaca u Dalas, a Karo je istakao da Real nije bio jedina opcija u Evropi. Međutim, Partizan nikada nije bio u priči za Kampaca.

„Svaka spekulacija je bila smešna. Uz svo poštovanje na svetu, priča o Partizanu nije imala nikakvog smisla. Nismo ih kontaktirali niti su oni kontaktirali nas“, dodao je Karo.

Kampaco je dve godine proveo u Denveru, ali se tamo nije najbolje snašao, pa je tim iz KOlorada odlučio da ne produži saradnju.

BONUS VIDEO Zašto je Jokić došao u Srbiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar