Foto twitter.com

Košarkaši Milvokija pobedili su Orlando sa 136:118 uz 33 poena, 12 skokova i pet asistencija Janisa Adetokumba.

Imao je Janis adekvatnu podršku, Holidej je ubacio 25 poena, Midlton 22, dok je Franc Vagner bio najbolji u Orlandu sa 20 poena.

PROČITAJTE JOŠ

Baksi su pokazali da se vraćaju na šampionski kolosek, vezali su petu pobedu i značajno podigli rejting na Istoku pred nastavak sezone u 2022. godini.

Vizardsi su nadigrali Kavse, a tome je lep doprinos imao i Deni Avdija, srpsko-izraelski košarkaš i strelac 13 poena uz šest skokova.

Bil je diktirao tempo sa 29 poena, 10 asistencija i šest skokova, Kuzma je dodao 25 poena, Lav je bio adut Klivlenda sa 24 poena i 11 skokova.

Bruklin nije idealno zatvorio godinu, na svom parketu je izgubio od Filadelfije, Džoel Embid je imao najviše zasluga za to sa 34 poena uz sedam skokova.

Durent i Harden su imali po 33 poena, s time da je Harden došao do tripl-dabla sa 14 skokova i 10 asistencija.

Podrška Embidu bili su Maksi sa 25 i Kari sa 17 poena, a Čikago Bulsima je potrebna sada pobeda da se izjednače sa Bruklinom na vrhu Istoka.

U prethodnoj noći odložen je meč Denvera i Golden Stejta zbog koronavirusa, a preostalo je da se odigraju još dva meča u terminu idealnom za evropsku publiku, Boston čeka Finiks u 19.00, Indijana Bulse u 21.00.

Inače, noć je obeležio i potez Andrea Dramonda, koji je pokušavao da izigrava Nikolu Jokića. Kad već nije bilo MVP-ja, pokušao je to da nadomesti, ali se obrukao. Pogledajte i na snimku iznad kako je to izgledalo sa dodavanjem bez gledanja.

NBA, rezultati

Bruklin – Filadelfija 102:110

Orlando – Milvoki 118:136

Vašington – Klivlend 110:93

Denver – Golden Stejt – odloženo

Boston – Finiks 19.00

Indijana – Čikago 21.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Novak navija u transu, nervira se, samo što nije uleteo na parket, Zvezda – Barselona 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar