Foto: Screeenshot Instagram bosnianbeast27

Nastavlja se porodični sukob.

Jusuf Nurkić se nije zadovoljio odgovorom na poruku oca Hariza „da je za njega sramota što nije pozvan na svadbu“.

PROČITAJTE JOŠ

Nurkić se proteklog vikenda oženio u Dubrovniku, a na svadbi nije bilo Hariza koji je odlučio da se javno oglasio i napadne sina.

Jusuf je najpre odgovorio, a sada je odlučio da objavi još jednu fotografiju.

Podelio je fotografiju sa majkom što je bila jasna poruka za oca nakon fotografije na kojoj je pisalo „Svi moji“.

Foto: Screeenshot Instagram bosnianbeast27

To je zasmetalo ocu slavnog bosansko-hercegovačkog košarkaša koji je rešio da se o tome oglasi, navodeći da već godinama ne priča sa sinom.

„Eto, dokle je to došlo. Othraniš dete, digneš ga na noge, pošalješ u svet, a onda počinju da utiču drugi faktori, tako da, verovatno, nisam bio rado viđen gost na tom venčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se, verovatno, i moj sin stideo svega toga. Morao bih da se zahvalim Kristoferu Kolumbu jer je otkrio Ameriku i Enesu Trnovčeviću jer je otkrio mog Jusufa. Uz to moram zahvaliti i svojoj supruzi, pošto je i ona, u neku ruku, doprinela tome da nas dvojica nemamo kontakt“, rekao je Hariz Nurkić za Avaz.

Nije se dugo čekalo da mu na optužbe odgovori Jusuf Nurkić, inače veoma aktivan na društvenim mrežama.

„Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme. Moja porodica jesu ovi ovde na videu“, napisao je Jusuf Nurkić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Screenshot Youtube ESPN

Trzavice sa sinom su počele 2017. godine kada je otac košarkaša, danas penzioner van službe, bio u bolnici. Imao je emboliju pluća i navodi da ga Jusuf nije posetio, niti pitao da li ima čime da kupi lekove koje mora da pije, ističući da su tada krenule nesuglasice za koje ne zna pravi razlog.

„Žao mi jeste, ali nisam mogao na to da utičem. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi da bude sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira na to što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne govori s ocem“, naveo je Hariz.

Dok je trajala svadba u Dubrovniku, on je bio sa komšijom u jednom restoranu, daleko odatle.

„On je moje drugo dete, ja sam jedno dete izgubio 1993. godine. Teško mi jeste, ali to su njegovi razlozi, a on neka se sramoti zbog tih stvari. Žao mi je što će to uticati na mog mlađeg sina Kenana. Kenan je bio na pripremama na Vlašiću, pa na pripremama u Višegradu i, kako sam čuo, auto je poslao po njega kako bi prisustvovao venčanju“, priča Hariz Nurkić.

BONUS VIDEO Dejan Milojević o razvoju Nikole Jokića: On je jedan od pet najjačih igrača u NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar