Vladimir Jovanović: Foto: Starsport

Trener crveno-belih je prokomentarisao narednog protivnika.

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak, 24. oktobra od 18 časova, dočekati ekipu FMP-a iz Železnika u 5. kolu ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović smatra da će njegov tim morati da odgovori na veliku energiju protivnika.

„Posle utakmica i poraza u Evroligi, stiže nam ekipa FMP-a koja predstavlja vrlo neugodnog protivnika sa tri uzastopne pobede. Igraju sa velikom energijom, brzo, imaju dobru atmosferu i to se vidi i na rezultatima. Moramo da odgovorimo na njihovu veliku energiju, da odigramo skoncentrisano. Igramo na našem terenu i pozivam ovom prilikom navijače da nam pomognu, jer nam je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna“, rekao je Jovanović.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević je rekao da njegov tim očekuje dobar protivnik.

„Igraju brzo, agresivno, sa dosta trčanja, sa dosta samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova koji su nam preko potrebni i zbog naših ambicija, ali i kao dobra uvertira za ono što sledi. Imamo izuzetno težak raspored na startu sezone posebno u Evroligi, polako se kompletiramo. Znamo koliko je sezona duga i moramo da idemo korak po korak, jednu po jednu utakmicu, a prva naredna je sa FMP-om i ona nam je trenutno prioritet“, zaključio je Lazarević.

BONUS VIDEO Navijanje na Zvezda – Budućnost, mesta prazna zbog kazne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar