Nikola Jokić bio je nezadovoljan igrom protiv Dalasa, koji je pobedio sa 116:103 u meču NBA lige u noći između subote i nedelje.

PROČITAJTE JOŠ

Denver je posustao, pa je prekinut niz od pet pobeda, sve su ostvarene na gostovanjima.

Kada se Denver vratio na svoj parket, izgubio je od tima iz Teksasa.

„Možda smo bili nedovoljno koncentrisani, zbunjeni, promašivali smo i neke šuteve koje obično pogađamo, a nismo ih dovoljno ni pritisli, posebno u toj trećoj četvrtini kada su uhvatili to veliko vođstvo. Bilo im je lako, nije nas bilo nigde u ofanzivi, a bili smo slabi u odbrani. Nismo pogađali, ali oni su dobar tim, uvek igraju odlično protiv nas, tako da moramo da naučimo iz ove utakmice“, rekao je Jokić, kog je zbunio bolji učinak na tuđim parketima.

„Ne znam stvarno, možda imamo više energije, možda smo više u utakmici, koncentrisaniji. Možda kod kuće smo opušteni, stvarno ne znam kako to da objasnim“, naveo je Somborac.

Na udaru kritika bio je Džamal Marej, koji je imao nešto slabiji košgeterski procenat.

„Većina šuteva mu je bila dobra, verovatno je i do toga da je u prvih nekoliko mečeva posle pauze teško naći ritam. Mislim da samo treba da nastavi da igra ovako. Na pravim je pozicijama za šut, ali moramo da mu pomognemo, da budemo otvoreniji. Igra dobro“, zaključio je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar