Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Predsednik Denvera Tim Koneli otkrio je na koji način i kada je saznao da je Nikola Jokić, zvezda Nagetsa, pozitivna na koronavirus.

Na sreću sada je sve u redu, Nikola je ozdravio i sprema se za nastavak sezone koja kreće uskoro, iako za razliku od drugih ekipa i igrača, Nikola još nije video dvorane u kojima će se igrati mečevi.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam video lično dvorane. Tim mi je rekao da izgledaju zasta lepo. Ali, da budem iskren, igrao sam u svakakvim mogućim, lepim, lošim, hladnim, vrućim. Šta god“, jasno je Jokić stavio do znanja da je fokusiran na igru.

I sve vreme je fokusiran na igru, čak i od pomenutog poziva predsedniku tima.

„Nikola me je zvao iz Srbije (u šest sati ujutro). Pre svega je pokazao da mu je izuzetno žao i osećao se loše što se neće vratiti u Denver na vreme“, preneo je Majk Singer iz „Denver posta“ reči Konelija.

Kada je novinar upitao prvog operativca Nagetsa o Jokićevoj vitkoj liniji, Koneli je odgovorio:

„On je samokritičan čime vas potpuno razoružava. Ne možete da postanete sjajan igrač kao što je on bez radne etike i zdravog ega. Tip želi sve da osvoji. Svesan je na kom je nivou trenutno. Vi se takmičite sa najboljima od najboljih, članovima Kuće slavnih. Kako može da bude siguran da će biti produktivan?“.

Koliko je Jokić promenio način ishrane svedoči ne samo njegovo telo, već i kritika na račun predsednika kluba.

„Kada smo pričali, jeo sam sendvič sa puterom od kikirikija i džemom, a Jokić mi je rekao da se ne hranim zdravo“, objasnio je Koneli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar