Nikola Jokić povređen pred treći meč s Klipersima
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su teškim porazom počeli polufinalnu seriju plej-ofa Zapadne konferencije protiv Klipersa.

Ekipa iz Los Anđelesa je slavila sa 120:97.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski reprezentativac nije imao svoje veče, ali je ipak bio najefikasniji u timu sa 15 poena.

„Bili su agresivni, mi nismo bili na našim mestima. Otvaranje prostora nam nije bilo dobro, nismo pogađali, žurili smo. Mislim, možete da kažete šta hoćete za nas, verovatno ćete biti u pravu. Loša, loša noć za nas. Možemo da se promenimo, da budemo bolji“, rekao je Jokić.

Sledeće pitanje se samo nametnulo… Kako?

„Moramo da kreiramo otvorene šuteve, da igramo jedni za druge, da trčimo, da pravimo dobre blokove, dakle… I da postignemo malo više poena, verovatno. Oni su talentovan tim. Moraćemo da letimo okolo, da im učinimo da im bude teško, da moraju da rade za svaki poen“.

To Nagetsi nisu uradili…

„Nismo pomagali primarnim defanzivcima na Kavaju Lenardu i Polu Džordžu. Dali smo im mnogo ofanzivnih skokova, Markus Moris je pogodio mnogo trojki. U drugoj četvrtini su napravili razliku, u mom umu stoji da su vezali četiri poseda sa poenima“.

Potencijalni problem za Denver je i umor.

„Ja nisam bio umoran. Pričam za sebe, ja nisam bio umoran. Moraćemo da se vraćamo brže, da ih ne ubrzavamo i da ne idemo na skok ako nema šanse za skok. Da imamo fokus, da ne brzamo šuteve, da idemo do obruča…“, zaključio je Jokić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar