Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu)

Sjajan odnos sa legendom NBA lige.

Nikola Jokić je nastavio da briljira na terenima NBA lige, a ponovo je bio ključan u pobedi Denvera portiv San Antonija. Sa 28 poena, 10 asistencija i osam skokva i poenima u prelomnim trenucima, Jokić je ponovo dokazao zašto je najbolji igrač sveta.

Drugi put je razbio San Antonio za tri dana, iako je sada bilo mnogo teže.

PROČITAJTE JOŠ

„Od početka smo znali da će ovo biti drugačija utakmica. Skakali su sjajno, imali su dobru energiju, imali smo tu jednu dobru seriju u trećoj četvrtini, a onda smo prosuli prednost. Srećom smo meč završili u dobrom ritmu i slavili“.

Jokić je posebno istakao dobru defanizivu Denvera.

„Mislim da je naša odbrana bila solidna. Postigli su samo 109 poena, šutirali su 52% iz igre, ali 109 poena na NBA utakmici i nije toliko dobro. Imali smo nekoliko važnih odbrana na današnjoj utakmici, koje su na kraju napravile razliku i promenile utakmicu“.

Centar Denvera je imao priliku da se za kratko vreme po drugi put sretne sa Gregom Popovičem, trenerom San Antonija koji vuče poreklo iz Srbije i ima nadimak „ludi Srbin“.

Novinara je zanimalo o čemu pričaju njih dvojica kada se vide posle meča.

„Pričamo o Srbiji“.

On se potom osvrnuo i na neizvesnu završnicu i mnogo teži meč nego pre tri dana.

„To sam rekao i posle meča u Denveru, nikada nije lako kada igrate dva puta uzastopno istu utakmicu. Znate šta će da urade, da će da budu agresivniji, da idu do kraja. Morali smo da zadržimo koncenraciju u odbrani do kraja“.

BONUS VIDEO Jokić negativac u crtanom filmu, čuva mračne hodnike od Dončića, Janisa i Bukera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar