Foto: Tanjug/AP Photo/Eric Gay

Nikola Jokić je nakon poraza Denvera od San Antonio Sparsa (119:109) istakao probleme Nagetsa i objasnio da bi mu bila velika čast da nastupa na NBA Ol-staru meču.

Srpski centar je još jednom bio dominantan, te je postigao 35 poena (14/24, 5/11 za tri) uz 10 skokova i pet asistencija, ipak i dalje žali zbog nekoliko promašaja.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da sam promašio nekoliko trojki iz dobrih pozicija. Trebalo je da ih pogodim i znam da mogu da ih pogodim. Moj način razmišljanja je u drugom poluvremenu bio isti, samo je trebalo da budem agresivniji“, rekao je centar Nagetsa.

Denver je pet vezanih mečeva igrao na gostovanjima, a Jokić je naveo zbog čega je domaći tim iz Teksasa ovog puta slavio.

„Ovo nam je bila dobra turneja sa nekoliko teških mečeva. Oni su danas imali mnogo bolji skok i fokus kada im je bio potreban, bili su baš dobri. Dobro su šutirali trojke, imali smo naše šanse koje nismo iskoristili. U tri ili četiri poseda smo imali izgubljene lopte, a oni su imali laka polaganja odmah posle toga. Moramo da budemo mirniji u odlučujućim trenucima.“

Ističe da je prava privilegija nastupati u meču svih zvezda NBA lige.

„Bio sam poslednje dve godine na Ol-staru. U dobroj sam formi. Odmor bi bio odličan, odmah bih ga potpisao. Ipak, biti Ol-star igrač je čast, mnogo ljudi predstavljaš, ljude iz Srbije, iz Sombora, moju porodicu, čast je biti tamo“, nije se dvoumio reprezentativac Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar