Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Nikola Jokić, najbolji košarkaš Srbije i lider Denver Nagetsa, posle iscrpljujuće sezone gde je svoj tim vodio do finala Zapadne konferencije, trenutno uživa u odmoru u rodnom Somboru, a rešio je da se počasti novim automobilom.

Majstor košarke Nikola Jokić veliki je ljubitelj konja, ali isto tako voli i četvorotočkaše.

Zato i ne čudi što je vozni park od nekoliko automobila, pojačao još jednim, a reč je o Mercedesu G63 AMG Brabusu, za kojeg je Jokić navodno iskeširao, ni manje ni više, nego oko 250.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Prelepi crni Mercedesov džip sa žutim enterijerom u „full opremi“ već je glavna atrakcija na ulicama mirnog Sombora. Nikolina „zver“ ima 4.000 kubika i čak 700 konjskih snaga, te je jasno da „srče gorivo“.

Uprkos masi od gotovo dve i po tone, AMG G63 je sposoban da „pojuri“ do 100 kilometara na čas za svega 4,5 sekundi, dok je maksimalna brzina do 240 kilometara na čas.

Foto: Printscreen/Instagram/Korac_automobili

Na vozilu dominiraju felne od 22 cola, dok je u kabini „sve pod konac“, posebno je impresivan instrumentalni klaster i displej za kontrolu informativno-zabavnog sistema, oba ekrana imaju dijagonalu od 12,3 inča.

Jasno je da je za Nikolu Jokića, koji prema procenama uglednog magazina Forbs, godišnje zaradi ukupno 22,37 miliona evra, cena od 250.000 evra, prava sitnica.

A, nema dileme da je srpski reprezentativac, koji se nedavno oženio dugogodišnjom devojkom zaslužio da obraduje sebe „skupocenom igračkom“, s obzirom na brojna odricanja i težinu posla, koji više nego uspešno obavlja i to „preko bare“, daleko od njegovog Sombora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare