Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee)

Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige, sa Denverom ove subote od 19.00 gostuje Njujork Niksima u idealnom terminu za sve navijače u Srbiji, a taj meč ćete moći da pratite u prenosu uživo na portalu Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Nagetsi su konačno slavili nakon serije od šest poraza protiv Majamija (120:111), a onda su već na sledećem susret izgubili od Orlando Medžika (108:103).

Srpski centar nastavlja da blista u ligi nakon povrede desnog zgloba, a njegov tim će morati da se probudi čak i u trenutku kad igraju bez dva startera Džamala Mareja i Majkla Portera Juniora, te nekoliko igrača koji su važni u rotaciji.

Sve ovo znači da će još jednom većina akcija ići preko Jokića, a to će moći da isprate svi navijače u Srbiji zahvaljujući inicijativi „NBA Saturdays and NBA Sundays presented by NBA 2K22“.

Ipak, u predigri meča je viđena scena za koju smo mislili da ćemo moći da vidimo samo u Srbiji. Jokić je bio u dvokolicima i uživao u druženju sa konjima na hipodromu u Nju Džersiju, otkrio je jedan korisnik društvenih mreža.

„Ne znam ko je ovo organizovao, ali hvala mu što je dao Nikoli Jokiću da sedne iza konja ovde u Sjedinjenim Američkim Državama“.

U nedelju će u udarnom terminu za Evropljane biti susret Jute Džez i Klivlend Kavalirs (nedelja na ponedeljak, 00.30).

BONUS VIDEO Jokićevi drugari o basketu i biranju Nikole za ekipu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar