Foto: Tanjug / AP Photo/David Zalubowski

Najbolji košarkaš prošlogodišnjeg NBA finala Nikola Jokić bliži se i trećem MVP priznanju za regularni deo sezone.

Korak bliže mu je došao tako što je protiv Atlante Hoks imao 19 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a Denver Nagetsi su pobedili sa 142:110.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim se Džamal Marej vratio posle sedam utakmica odsustva zbog povrede kolena, aktuelni NBA šampion je bio dominantan i to kaže i Bogdan Bogdanović.

Srpski bek je u poraženoj Atlanti imao 18 poena i po dva skoka i asistencije. Uz Klinta Kapelu (19 poena i 12 skokova) bio je najefikasniji u Hoksima za koje je Deandre Hanter imao 18 poena.

Bogdan kaže da Marej daje Nagetsima sigurnost koja je potrebna ekipi kada su joj potrebni poeni, a nije imao dilemu ni ko je najbolji tandem u NBA.

„On je izvanredan igrač. On i Jokić su najbolji dvojac u ligi i teško je da ih čuvate. Kad Jokić treba da pronađe igrača da poentira, ima Mareja i to je to“, rekao je Bogdanović kratko.

Marejev uticaj se video prvi put od povrede kolena protiv Njujork Niksa 21. marta, a Kanađanin je uz 16 poena imao i 6 asistencija.

Ovog puta je Kentavijus Koldvel-Poup imao 24 poena, Majkl Porter Džunior 20, a Redži Džekson 18 poena. Denver sada ima 54 pobede i 24 poraza na prvom mestu Zapada, dok je Atlanta deseta na Istoku sa 36 pobeda i 42 poraza.

BONUS VIDEO: Tripl-dabl Nikole Jokića protiv Klipersa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar