Foto: Printscreen Twitter

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo iznenadio se kada mu je saopšteno sa kim je u startnoj petorci za prestojeći Ol-star nastup u Atlanti.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim Lebrona Džejmsa uključuje prošlogodišnjeg kapitena istočne konferencije – Janisa, ali i Nikolu Jokića, Stefa Karija,

„To je startna petorka?! Gotovo je, momci. Ja, Lebron, Luka, Jokić i Stef? Čoveče, to je dobra startna petorka, strašna petorka“, rekao je Adetokumbo jedući pileća krilca. Janis je inače bio prvi pik Lebrona Džejmsa.

Kao kapiten istoka tu je Kevin Durent, koji se vratio posle povrede Ahilove tetive na početku ove sezone, ali je doživeo još jednu manju povredu u međuvremenu. Janis i Lebron će igrati zajedno prvi put posle 2017. godine.

 

„On samo stvara prostor i većinu vremena ste otvoreni potpuno, na šta nisam navikao. Nisam navikao da neko drugi otvara toliko prostora i da privlači pažnje tako da sam ja otvoren konstantno“, prokomentarisao je Džejmsa Adetokumbo.

Džejms je izabrao i Domantasa Sabonisa, Rudija Gobera, Dejma Lilarda, Bena Simonsa, Krisa Pola, Džejlena Brauna i Pola Džordža.

Na drugoj strani povređeni Kevin Durent je bio kapiten drugog tima u kom su Bredli Bil, Džoel Embid, Kajri Irving, Kavaj Lenard, Džejson Tejtum, Devin Buker, Entoni Dejvis, Džejms Harden, Zek Lavin, Donovan Mičel, Džulijus REndl, Nikola Vučević i Zajon Vilijamson.

Da podsetimo, Ol-star meč počinje od dva časa iza ponoći u nedelju na ponedeljak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar