Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Čeka ih težak meč.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u petak u Kaunasu od Žalgirisa u Evroligi, a već u nedelju od 18 časova ih očekuje gostovanje čačanskom Borcu u okviru trećeg kola ABA lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović smatra da njegova ekipa mora da odigra angažovano, uz dobru odbranu, ako želi da upiše pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

„Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja“, rekao je Ivanović i dodao:

„Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bismo došli do bodova.“

O narednom protivniku lepe reči imao je i krilni košarkaš Dejan Davidovac.

„Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu“, rekao je Davidovac.

Obe ekipe su novu sezonu u regionalnom takmičenju počele sa dve pobede – Zvezda trijumfima nad Igokeom i Cedevita Olimpijom, a Borac pobedama nad Cibonom i Megom.

BONUS VIDEO Težak sudar glavama u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar