Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poraz u polufinalu Evrokupa od Uniksa zbog kog je Virtus ostao bez Evrolige mogao bi da košta posla Aleksandra Đorđevića i Stefana Markovića, dok bi Miloš Teodosić trebalo da ostane u Bolonji do kraja ugovora.

Kako prenosi italijanska „Republika“, cilj koji Virtus sada ima jeste titula šampiona Italije, a po završetku sezone ekipa će doživeti velike promene.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva će uslediti na klupi, gde je najavljen rastanak sa Đorđevićem, kog bi trebalo da zameni trener Venecije Valter de Rafaele, mada je opcija i Frančesko Vituči iz Brindizija.

Nakon toga na red će doći i rekonstrukcija igračkog kadra, a gotovo izvestan je rastanak sa pet igrača – Kajl Vims, Džulijan Gembl, Đampaolo Riči, Vins Hanter, kao i nekadašnji reprezentativac Srbije Stefan Marković.

Pod znakom pitanja je sudbina Avudu Abasa i Džoša Adamsa, a okosnicu tima u sezoni 2021/2022 bi trebalo da čine Aleksandro Pajola, Marko Belineli, i MVP ligaškog dela Evrokupa Miloš Teodosić, koji je i u polufinalnoj seriji protiv Uniksa dokazao da još uvek poseduje sve što je potrebno za vrhunsku košarku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar