Foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srpski košarkaški internacionalac Miloš Teodosić slavi 36. rođendan.

Teodosiću, kog nije bilo na spisku reprezentativaca za prošlogodišnji Evrobasket, rođendan je čestitao i Košarkaški savez naše zemlje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Našem reprezentaticu Milošu Teodosiću želimo srećan 36. rođendan! Naš reprezentativac je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 2016. godine, srebro na Svetskom prvenstvu 2014. godine, kao i srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine. Mnogo zdravlja, sreće i uspeha želimo Milošu u godinama koje predstoje“, poručili su iz KSS.

To ne bi bilo tako neobično da Svetislav Pešić, selektor „orlova“ nije od tada u „hladnim“ odnosima sa nekadašnjim kapitenom nacionalnog tima.

Teodosića je lani pozvao na okupljanje tima Srbije, pa mu se vrlo brzo zahvalio na saradnji pod veoma čudnim okolnostima.

Pisalo se tada da je došlo do svađe, čak i tuče u kampu i da je Teodosić bio jedan od aktera, dok je njegov brat Jovan kasnije pevao uvredljive pesme na račun Pešića.

Zato je sada pitanje da li ova čestitka ima neko veće značenje i postoji li prostor da se odnosi poprave, a Teodosić se nađe na spisku igrača koji konkurišu za ovogodišnji Mundobasket.

BONUS VIDEO: Željko Obradović posle velike pobede u derbiju ABA lige protiv Crvene zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar