Foto: Tanjug / AP Photo/Stacy Bengs

Američki košarkaš Greg Monro odigrao je u noći između ponedeljka i utorka svoju prvu NBA utakmicu posle duge pauze.

Monro je od 2010. odigrao devet sezona za Detroit, Milvoki, Finiks, Toronto i Boston, sve do povlačenja iz NBA lige u dresu Filadelfija Seventisiksersa 2019.

PROČITAJTE JOŠ:

Iskusni centar je ove sezone zbog „eksplozije“ koronavirusa među igračima u NBA, dobio kratkotrajnu šansu da zaradi nekoliko desetina hiljada dolara.

Odigrao je meč u dresu Minesote, ubacio je 11 poena, uhvatio devet skokova i podelio šest asistencija, ali najviše pažnje privukao posle meča kada je rekao da ne zna ni imena svih saigrača. Kao kada se lokalci okupe na svom poljančetu.

„Neću da lažem Džejlen Nauel je večeras igrao sjajno, ali da budem iskren, nisam imao pojma ko je taj čovek“, našalio se Monro.

Nedavno je i Teo Pinson rekao da nije mogao da pogodi nijednu akciju svojih saigrača na terenu, a NBA liga ne želi prekid i pauzu u sezoni, već se nastavlja zahvaljujući spomenutim „letećim izmenama“.

Inače, Minesota je pobedila Boston Seltikse sa 108:103, a Nauel je bio najefikasniji u timu Timbervulvsa sa 29 poena, šest skokova i tri asistencije.

BONUS VIDEO: Stef Kari srušio NBA rekord

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar