Milojević
Dejan Milojević ide u NBA; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Čovek koga su svi voleli i poštovali

Povodom iznenadne smrti Dejana Milojevića oglasio se i Golden Stejt, njegov poslendji klub, a u ime svih govorio je Stiv Ker, glavni trener te ekipe.

PROČITAJTE JOŠ:

„Apsolutno smo slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića. Ovo je šokantna vest i velika tragedija za sve koji su povezani sa Voriorsima i izuzetno težak momenat za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim. Uz to što je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje sam ikada poznavao, neko ko je donosio radost i svetlost svakom danu svojom strašću i energijom. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom“, poručio je Stiv Ker, trener Golden Stejta.

Milojević je preminuo od posledica srčanog udara, koji je sve ostavio u šoku.

„Pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević prošle noći je primljen u bolnicu u Salt Lejk sitiju, u Juti, nakon što je pretrpeo snažan srčani udar tokom privatne večere tima. Uprkos naporima lekara, Milojević je preminuo u sredu pre podne“, naveo je klub uz Milojevićevu biografiju.

Milojević je sa Golden Stejtom osvojio jednu šampionsku titulu u NBA ligi. Bio je Kerov pomoćnik i čovek koji je uglavnom radio sa centrima, odnosno visokim igračima.

U San Francisku je Milojević bio dve i po sezone.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar