Foto: Tanjug / AP Photo/Mark J. Terrill

Prima i Jokić udarce, pa nikada ne glumi i uvek istrpi

Los Anđeles Lejkersi izgubili su od Golden Stejta u petom meču polufinalne serije Zapadne konferencije sa 121:106, a trener Voriorsa Stiv Ker optužio je rivale za „flopovanje“.

Lejkersi će drugu meč loptu imati na svom terenu, a još uvek je neizvesno da li će Entoni Dejvis moći da nastupi na narednoj utakmici. Centar Lejkersa je pretrpeo povredu prilikom duela sa Kevonom Lunijem, a prema pričama iz Los Anđelesa izbegao je potres mozga.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svi su videli da je dobio udarac u glavu, ali izgleda da mu je već dobro“, rekao je Darvin Hem, trener Lejkersa, posle meča.

Dodao je i da njegovi igrači ne uče da „flopuju“, odnosno foliraju, kao i da većina njih trpi izboljne udarce tokom utakmice.

„Igramo fizički, ne učimo flopovanje i bacanje glave unazad. Vidite Lebrona, ima hiljade ogrebotina na ruci, isto je i sa Dejvisom, Ostinom Rivsom, Lonijem Vokerom. Nismo to radili cele godine, a bogami nećemo ni sada, da tražimo da nam neko sa strane pomogne“, istakao je Hem.

Na optužbe Stiva Kera odgovorio je i Lebron Džejms.

„Na radimo na flopovanju, to nije deo naše igre. Naša igra je da napadamo reket – ne smeta nam fizički kontakt, zapravo nam se kontakt sviđa i ne bežimo od njega. Ni u jednom timu za ovih dvadeset godina karijere nisam imao takav tim, koji flopuje“.

Šesta utakmica, u kojoj će sve „goreti“, igra se u petak na subotu od 4.00 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar