Foto: EPA/ERIK S. LESSER

NBA zvezda Kevin Garnet i dalje ne može da oprosti vlasniku Minesote Timbervulvs Glenu Tejloru za sve što se dešavalo između njih 2016.

Garnet, koji je nedavno izabran za ulazak u Kuću slavnih, nedavno je u intervjuu za „The Athletic“ otkrio prirodu loših odnosa sa čelnikom Tombervulvsa.

Kevin je izjavio kako je Tejlor tada sa bivšim trenerom Flipom Saundersom radio na ugovoru po kojem bi se Garnet po okončanju karijere prodružio rukovodstvu kluba na nekoj od funkcija. Saunders je preminuo 2015. i Garnet kaže da je Tejlor potom rešio da se povuče i odustene od tih planova.

Mnogi u gradu Mineapolisu žele da se Garnet sada vrati u nekom kapacitetu, ali on je odlučan da to ne uradi.

„U ovom momentu, ne želim bilo kakav posao sa Glenom Tejlorom i njegovom korporacijom ili bilo čim što ima veze sa njim. Mineapolis će uvek imati posebno mesto u mom srcu, kao i država Minesota, ali ja ne poslujem sa zmijama. Ljudi, ja ne poslujem sa zmijama“ Pokušvama da ne budem u poslu sa ljudima koji su zmije ili koji su im nalik“, izjavio je Garnet.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je 14 sezona nosio dres Minesota, od 1995-2007. i 2014-2016. godine, kaže da mu nije zabavna ideja kluba da povuku dres sa brojem 21 koji je on nosio na leđima.

„Prvo, to nije originalan predlog. Pod dva, mislim da je Tejlor pod ogromnim pritiskom navijača i zajednice. Glen i ja smo imali sporazum pre Flipove smrti i tada je Flip preminuo, a sve to što je dogovoreno išlo je preko njega. Zbog toga nikad neću oprostiti Glenu. Mislio sam da je čovek od reči i pravi biznismen, ali sa Flipovom smrću sve je otišlo sa njim“, rekao je Garnet.

S druge strane, ako je za utehu, Boston Seltiksi će povući dres sa brojem pet koji je Garnet nosio tokom šest sezona igrajući za njih. Pomogao je da klub osvoji šampionski prstem u sezoni 2007/08.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram