Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crveno-beli su osvojili četvrtu triplu krunu u poslednjih deset godina.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović zadovoljan je time kako je njegov tim završio sezonu u tri od četiri takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u nedelju u Železniku pobedila FMP 71:59 u drugoj utakmici finala domaćeg prvenstva i uzela 22. titulu prvaka države.

„Ciljevi koji su zacrtani u avgustu kada smo se okupili su ostvareni, odigrali smo 70 i kusur utakmica i sada smo stavili tačku na još jednu uspešnu sezonu“, rekao je krilni centar Zvezde posle tog meča.

Kaže da je srećan i zbog načina na koji su njegovi saigrači igrali iako su se prethodno prilično istrošili u ABA ligi, Kupu i Evroligi.

„Čestitao bih saigračima na profesionalnom odnosu u plej-ofu Superlige, bez obzira ko je bio protivnik ipak je ovo zvanje šampiona i sa zadovoljstvom smo podigli ovaj trofej. Prva i druga utakmica bile su različite, FMP je opravdao kvalitet, odigrali su borbeno, ratnički i odajem im priznanje na svemu što su uradili ove sezone“, kazao je Mitrović Tanjugu i dodao da je zadovoljan i svojim partijama.

Luka je i na društvenim mrežama potom objavio fotografiju na kojoj se vidi natpis „tripla kruna“ i uz to je simbolično stavio samo tačku.

Zahvalio se navijačima na podršci i napomenuo da su bili dobri cele sezone.

„Mi smo im se odužili trofejima što je najvrednije“, istakao je MItrović.

BONUS VIDEO – Kalinić posle Zvezdine titule prvaka Srbije: Sve je samo igra na kraju, ali lepše je s peharom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar