Nikola Jokić
Foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić je po šesti put u karijeri bio učesnik Ol-star meča, a ovog puta je iskoristio to da ispromoviše i brend sa kojim sarađuje.

Za ovaj meč je dobio specijalno dizajnirane patike od prebogate kineske kompanije „361 Degrees“ (procena je da je kompanija vredna 910 miliona evra) koje su bile roze boje sa crvenim detaljima.

PROČITAJTE JOŠ

Posebno je zanimljiv novi logo koji je dobio Jokić jer je sada bilo na njegovom grbu ispisano 15, broj koji nosi na dresu, ali ujedno je izgledalo tako da bi moglo da se pročita i kao JN. Jokić Nikola (što i ne čudi jer se u Kini prezime piše pre imena).

Jokić je nedavno postao ambasador ove kompanije, a nije poznato koliko je tačno novca dobio za ovaj ugovor. Na njega je uticao Eron Gordon, saigrač iz Denvera i jedan od najboljih prijatelja, koji je uticao i na njegovu poslovnu odluku.

„Gordon je mnogo uticao, ali i oni (brend 361) su bili zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Aronom u vezi sa svime, on mi je rekao da su dobri, brzi i da slušaju igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom“, poručio je Jokić nedavno.

BONUS VIDEO Sjajni Jokić vodio Denver do pobede nad Lejkersima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar