Foto: FIBA.com

Srpski košarkaš Filip Petrušev priključuje se timu "Orlova" za predstojeći meč protiv Belgije u nedelju u Monsu (15.30).

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija igra drugi meč kvalifikacija za Mundobasket 2023, posle pobede nad Letonijom u četvrtak u Beogradu 101:100.

Na toj utakmici se povredio Alen Smailagić i on propušta meč protiv Belgijanaca u nedelju, ali je u tim „uleteo“ Petrušev.

„Sad sam sleteo, pre dva, tri sata, uspeo sam da stignem na trening. Selektor Pešić je probao da me uvede što pre u sistem, da pohvatam kretnje u napadu i odbrani. Ništa, imamo još jedan trening u Belgiji, u subotu putujemo i mislim da smo spremni za utakmicu“, rekao je Filip za Košarkaški savez Srbije.

Letonija je bila težak izazov, a Petrušev se vraća u tim Srbije, u kom je bio i na završnom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

Izneo je očekivanja pred okršaj sa Belgijom, u kojoj bi trebalo da bude puna dvorana od tri hiljade navijača.

„Večeras imamo sastanak (petak uveče), tada pričamo o njima. Znamo da im je Van Rosom najbolji igrač i jedan od najaktivnijih u napadu, probaćemo njega da zaustavimo, a više ćemo videti posle skautinga“, rekao je Petrušev.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Sve utakmice košarkaške reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. (Promo)

BONUS VIDEO: Smailagić se povredio, šepao, pa odbio da izađe – publika burno reagovala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar