Foto: Printscreen Youtube / Sport klub

Košarkaši Darušafake uspeli su da na neverovatan način izbore produžetak utakmice sa Fenerbahčeom u četvrtfinalu plej-ofa Turske.

PROČITAJTE JOŠ:

Već prvi meč režirao je neverovatnu završnicu regularnih 40 minuta, jer je Darušafaka za samo 18 sekundi ubacila osam poena i izborila produžetak!

Kada je Nando De Kolo ubacio dva slobodna bacanja za 85:77 činilo se da je utakmica gotova. Čak je i komentator Sport kluba ostavio tek minimalnu mogućnost da se Darušafaka vrati.

Džoš Mageti je trojkom sa više od sedam, osam metara vratio kakvu-takvu nadu, zatim je Sipahi izgubio loptu za zicer, a ubrzo se i Marko Gudurić uspaničio.

I on je ostao bez lopte pod pritiskom, Darušafaka je novom trojkom poravnala na 85:85 i učinila meč potpuno neizvesnim.

Ušlo se u produžetak, ali je tamo tim Igora Kokoškova ipak pokazao da je bolji i pobedio je sa 103:91.

Ekipu Fenera je predvodio Nando De Kolo sa 31 poenom, deset asistencija i sedam skokova, Gudurić je imao 13 poena, a Melih Mahmutoglu i Dajšon Pjer po 17.

U poraženoj ekipi Endrju Endrjuz je postigao 22 poena, koliko je imao i Džamar Gali, dok je Mageti imao 14 poena. Drugi četvrtfinalni meč turskog šampionata igran u četvrtak Karšijaka je rešila u svoju korist protiv Turk Telekoma sa 82:79.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar