KK Real Madrid, KK Barselona
KK Real Madrid, KK Barselona; Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Ulaznice za Fajnal-for Evrolige koji će se od 19. do 21. maja održati u Beogradu biće puštene u prodaju već 16. marta u podne, a poznate su već i cene.

Najjeftinije parče papira za gledanje spektakla košta 15 hiljada dinara, dok najskuplja u „Areni“ koštaju čak 65 hiljada dinara. U ponudi će biti devet različitih kategorija, pa i VIP mesta.

PROČITAJTE JOŠ

Na sajtu www.f4tickets.com navedeno je da će se prodaja odvijati u dinarima.

„U znak zahvalnosti na vernosti i da bi im pružili priliku da uživaju u događaju na kojem su planirali da učestvuju pre pandemije, prvi dan pretprodaje, 14. marta, ulaznice će moči da kupe samo navijači koji su kupili ulaznice za otkazani Fajnal for 2020. Drugi dan pretprodaje biće rezervisan isključivo pretplatnicima ELTV, bivšim Fajnal-for učesnicima i vlasnicima sezonskih ulaznica Evoligaških ekipa koji su se odlučili za učešće u pretprodajnom programu,“ navodi se na sajtu takmičenja.

Objavljeno je i koliko će moći navijača da primi dvorana u Beogradu.

„Štark arena će za završni turnir imati kapacitet od približno 15.500 mesta, od kojih će 80% biti dostupno navijačima. Od tog ukupnog broja, svaki od četiri tima koja se kvalifikuju za Fajnal-for biće dodijeljeno približno po 600 ulaznica u različitim kategorijama. Ostalih 20% sedećih mjesta rezervirano je za medije, sponzore i organizatore.“

Prošle godine se završni turnir u Kelnu igrao bez prisustva publike.

BONUS VIDEO  Neverovatna trojka Gudurića protiv Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar