Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Na završnom turniru Evrolige neće biti navijača, objavio je novinar Emilijano Karkija, a onda i organizatori takmičenja.

Trodnevni spektakl biće gledan samo preko TV ekrana, pošto u Kelnu od 28. do 30. maja, po svemu sudeći, neće biti ljubitelja košarke.

PROČITAJTE JOŠ:

„Evroliga sa žaljenjem mora da obavesti da ćemo zbog pandemije i u skladu sa preporukama nemačkih vlasti odlučili da organizujemo Fajnal for 2021. godine bez prisustva publike“, navodi Evroliga u saopštenju.

Ova odluka je doneta, iako je prošlo godinu dana od trenutka kada je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

„Međutim, zdravlje i bezbednost navijača i učesnika ostaju primarna briga za sve. Prisustvo na Fajnal foru će biti ograničeno na timove, radno osoblje i izabrane medije. Svi će biti predmet striktnih higijenskih protokola i regulacija. Evroliga će obezbediti i daljinski servis za sve novinare koji ne mogu da prisustvuju lično zbog restrikcija, kako bismo im omogućili iste uslove kao da su na licu mesta“, pišu iz Evrolige.

Fajnal for će se igrati u Lankses areni u nemačkom Kelnu, a čelnici Evrolige kažu da bez navijača neće biti isto.

Najavljuju i da će za navijače biti nekih ekskluzivnih sadržaja „iza scene“ kako bi ih maksimalno približili igračima.

Liga se zahvalila svima na strpljenju i posvećenosti u nepredvidivom periodu, uz želju da se svi što pre vrate u normalno stanje i okolnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar