Idemo! Toliko smo svi čekali Evropsko prvenstvo u košarci, konačno kreće, a Nova.rs će biti i u Pragu i u Berlinu.

Kao i na svim velikim takmičenjima, Nova.rs će biti na licu mesta, pa ćemo zajedno moći da pratimo sva dešavanja na Evrobasketu.

Očekujte mnogo zanimljivog materijala, javljanja iz Praga i Berlina, i uživo uključenja kako pre, tako i posle utakmica košarkaša Srbije.

Grafika: Slađana Đermanović

PROČITAJTE JOŠ

Reprezentacija pod tim imenom i dalje čeka na zlato, poslednje evropsko osvojeno je 2001. godine, takođe pod komandom Svetislava Pešića.

Sada neki novi njegovi „orlovi“ jurišaju na tron i zato svi verujemo da ćemo svedočiti istoriji.

Zato se Nova.rs pobrinula da za sve verne čitaoce direktno iz Praga, potom i Berlina, obezbedi sve detalje, informacije, intervjue, zanimljivosti i sve ono što ne bude u prenosu.

Kao i do sada imaćete prave i proverene informacije, a na jednom mestu ćete moći da pročitate sve od izveštaja, izjava sa lica mesta, analiza, istorijskih rezultata, do uobičajenog dana samih aktera i anegdota koje će obeležiti turnir.

Na sve to ste navikli tokom Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona, sada je na red došla najbolja evropska košarka.

Zavirite sa nama na treninge koliko to bude moguće, pogledajte kako izgledaju hale u Pragu i Berlinu u kojima će igrati „orlovi“, šta će reći naši navijači…

Bićete u prilici da vidite sve one stvari koje se ne viđaju često, da iz dana u dan pratite košarkaše Srbije u pohodu na evropsku medalju.

BONUS VIDEO Pirot, genijalci i budale – sve što niste znali o Kariju Pešiću

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar