Foto twitter.com

MVP rasprave izazivaju najveću tenziju u NBA ligi, što potvrđuju poslednji momenti iz studija jedne američke televizije.

PROČITAJTE JOŠ

Nikola Jokić opet dominira, obara tripl-dabl rekorde, izostaju samo pobede jer igra praktično sam zbog kadrovskih problema Nagitsa.

Ipak, nema ga na mapi kada se priča o najboljima i MVP kandidatima, što je izazvalo ozbiljnu prepirku.

Zek Lav, poznati NBA novinar, sukobio se sa dva bivša NBA šampiona Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom oko Jokića.

Oni su tvrdili da su Stef Kari i Kevin Durent jedini kandidati za MVP titulu.

„Stvarno je teško izabrati između njih pa bih pogledao gde stoje njihovi timovi i glasao bih trenutno za Stefa. Ali moram da kažem da je i više nego glupo što pričamo o ovome kao trci udvoje“, rekao je Lav.

Onda je nahvalio Jokića i izazvao tenzije, a Džeferson i Perkins su se teatralno ponašali dok su slušali sagovornika, praveći se da ne mare previše za te reči.

„Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA“, rekao je Lav i poklopio ih podacima.

Perkins i Džeferson negodovali su zbog toga, ali je sagovornik bio uporan.

„Nagetsi su sa Nikolom Jokićem na terenu na „+14“ poena na 100 poseda lopte, a sa njim na klupi su na „-16″. Sa Nikolom Jokićem na terenu Nagetsi su praktično najbojji tim ikada, a kada je van terena najgori su. Jedini razlog zašto nije u razgovoru oko MVP nagrade je jer su desetkovani Nagetsi loši“, naveo je Lav.

 

BONUS VIDEO  Mirotić navijačima Zvezde: Ja protiv vas lagano, uvek vam dam šansu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar