Foto:Đorđe Kostić / STARSPORT

Košarkaški klub Crvena zvezda i Emanuel Teri sporazumno su raskinuli ugovor, obavestio je klub sa Malog Kalemegdana.

Dvadesetčetvorogodišnji Teri je stigao u Zvezdu pre samo tri meseca, u septembru, da bi popunio mesto u reketu, ali je ubrzo postalo jasno da se neće snaći.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim atletskih sposobnosti, nije bio bogzna kako učinkovit u napadu, tako da se pokazao ne baš dobrom zamenom za Lendrija Noka, sa kojim letos nije potpisan ugovor zbog zdravstvenih problema.

Kada su ti problemi sa Nokom rešeni, prethodnih dana, ovakav epilog i rastanak sa Terijem je bio očekivan. Klub je u međuvremenu promenio i trenera, pa je Sašu Obradovića zamenio Dejan Radonjić.

„Klub se ovim putem zahvaljuje 24-godišnjem igraču na svemu što je učinio tokom boravka u KK Crvena zvezda, radu, zalaganju, posvećenosti, ali i ponašanju van terena“, pišu iz Zvezde.

Poželeli su mu i sreću, a Teri će naredni klub potražiti sa ne baš zavidnim brojkama, s obzirom na to da je na sedam utakmica ABA lige prosečno imao tek četiri poena.

Poentiranje nije bio njegov glavni zadatak, pa je imao 4,6 skokova, ali i 1,1 izgubljenu loptu po utakmici, a prosečno je igrao po 15 minuta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar