Majkl Džordan u vreme dok je igrao za Vašington Foto: REUTERS/Scott Olson

Majkl Džordan, najbolji košarkaš u istoriji i vlasnik sijaset zlata, što timskih, što individualnih, nastavlja da ruši rekorde i iz penzije.

Kako je saopštio ESPN, svaku epizodu serijala „Poslednji ples“, posvećenog čini se više samom „letećem visočanstvu“ nego poslednjoj NBA tituli Čikago Bulsa, prosečno je gledalo 5,6 miliona Amerikanaca, a poslednja dva dela su za fotelje „zakucala“ preko 5,9 miliona gledalaca.

„Poslednji ples“ je tako postao najgledaniji dokomentarac ove kablovske televizije koja će 7. septembra prosalviti 41 godinu postojanja.

Serijal je postao hit i na društvenim mrežama, pa je, kako navodi ESP, „Poslednji ples“ bio najpopularnija tema na tviteru poslednjih pet nedelja.

ESPN je planirao da producira „After the dance“, jednosatnu emsisiju koja će biti emitovana na nacionalnoj američkoj televiziji ABC u noći između utorka i srede po srednjeveropskog vremenu. Najavljeno je da će u ovom specijalu učešće uzeti legenda NBA lige Medžik Džonson, ali drugi gosti iznenađenja kako bi izneli svoje utiske o dokumentarcu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar