Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Proslavljeni trener pronašao je novi angažman.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević stigao je u Studentski centar u Podgorici, gde će imati ulogu stručnog konsultanta.

PROČITAJTE JOŠ

Ovu informaciju je objavio klub.

„Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede „studente od studija do doktorata“, stajalo je u saopštenju kluba.

Vujošević se raduje što će pomoći stručnom štabu ovog tima.

„Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbija kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlašim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu“, pojasnio je Vujošević.

Nakon toga je pojasnio šta je za njega bio poseban izazov.

„Klub ima takav program „stvaranja“ igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i poslije jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni.“

BONUS VIDEO Ovacije Duletu Vujoševiću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar