Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Čudna poruka.

Kevin Durent, zvezda Finiks Sansa, tima koji je borbu za titulu u NBA ligi okončao porazom od Denver Nagetsa, objavio je, a potom obrisao jedan krajnje čudan tvit o najboljm igraču tima iz Kolorada i čitave NBA lige, Nikoli Jokiću.

PROČITAJTE JOŠ...

Jokić je mnogo puta istakao da ne razmišlja o individualnim priznanjima i sličnim stvarima, a urođena hladnokrvnost i na prvi pogled nezaintresovanost momka iz Sombora kada je u pitanju bilo šta vezano za NBA sem same košarke i dešavanja na parketu tema je među gotovo svima koji su na bilo koji način povezani sa ovim takmičenjem.

Trendu komentarisanja Jokića nije odoleo ni Kevin Durent.

On je na Tviteru odreagovao na komentar Dena Lebatara u jednoj emisiji da bi Jokić bio veća zvezda da je iz Sjedinjenih Američkih Država.

„On je Medžik i Bird, a Amerika ga mrzi?“, jedna je od rečenica zapanjenog Lebatara koje je Lebatar rekao, a Durent je imao odgovor:

„Mislim da Jokić ne želi niti ga zanima da bude zvezda. Idi na posao i idi kući, razgovaraj sa konjima preko Fejstajma i uskoči u bazen“, napisao je Durent, ali je potom taj tvit iz nepoznatog razloga obrisao nakon 15 minuta.

BONUS VIDEO Vlade Divac ekskluzivno za Nova.rs o Jokiću, medaljama, Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar