Boris Bakić neće po lepom pamtiti prelazak iz Partizana u Crvenu zvezdu, pre svega zbog prekinutih kontakata sa bivšim saigračima.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde, Boris Bakić, prisetio se svojih karijernih dana u periodu prelaska iz jednog u drugi klub.

U intervjuu za Sportklub, Bakić, je govorio o velikom iskustvu koje je stekao radeći sa Duškom Vujoševićem, Svetislavom Pešićem, Miroslavom Nikolićem i mnogim drugim kultnim trenerima.

PROČITAJTE JOŠ

Smatra da nije dobio pravu šansu u Partizanu, iako je tu prveo četiri i po godine. Onda je 2007. posle šampionske proslave otišao u Crvenu zvezdu.

„Video sam koliko je sati i morao sam nešto da uradim za sebe. Imao sam mnogo ponuda, međutim, Steva Karadžić, koji mi je bio jedan od trenera u reprezentaciji, zvao me je u Zvezdu i brzo smo se dogovorili. Dobio sam šansu i sve ono što nisam dobio u Partizanu. Bilo mi je lepo u klubu sa Kalemegdana, stekao sam prijatelje za ceo život. Imao sam mnogo drugara i u Partizanu, bili smo generacija, ali čim sam prešao u Zvezdi više sa njima nisam imao nikakav kontakt. Ne zato što nisam hteo, već zato što je to Dule tako odredio“, rekao je Bakić.

Vujošević je imao prilično radikalan stav po ovom pitanju.

„Ko kog da ode iz Partizana bio je ili izdajnik ili… Uvek si na taj način razmišljao. U Zvezdi je bilo drugačije, čujem se i danas sa nekolicinom bivših saigrača. Atmosfera je bila zdravija i prirodnija. Sa druge strane, uvek sam igrao dobro protiv crno-belih. Partizan je uvek bio motiv za mene. Želeo sam da dokažem da su pogrešili, želeo sam da dokažem da vredim. Bio sam zadovoljan i srećan u Zvezdi, četiri godine sam bio u klubu i zahvalan sam na tome“, zaključio je Bakić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare