Košarkaška reprezentacija Srbije
Košarkaška reprezentacija Srbije; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ono pravo tek dolazi.

Košarkaški svet od 1. do 18. septembra biće prikovan za „male ekrane“, gde nas očekuje spektakl u četiri evropske zemlje u vidu 41. izdanja Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija Srbije će odigrati najmanje pet mečeva u grupi, ali se svi nadamo da će izabranici Svetislava Pešića biti u prilici da na teren izađu devet puta, i tog 18. septembra zaigraju u borbi za tron „starog kontinenta“.

Kako bismo na pravi način ispratili put „orlova“ na šampionatu Evrope, portal Nova.rs je pripremio specijal i emisiju „Dribling“.

Naime, počev od duela protiv Holandije (2. septembar, 21.00) i Češke (3. septembar, 17.30), Finske (5. septembar, 21.00), Izraela (6. septembar, 21.00) i Poljske (8. septembar, 21.00), pa preko nokaut faze, do, nadamo se, finala, gosti našeg portala biće poznata košarkaška imena koja će, ekskluzivno za naš portal, izneti svoje viđenje nastupa „orlova“ i analizirati dešavanja na parketu.

Mi ćemo se podruditi da sadžaj bude ne samo zanimljiv, već što je moguće više atraktivan, tako da vas pozivamo da budete uz nas i da zajedno reprezentaciju Srbije predvođenu Svetislavom Pešićem i Nikolom Jokićem zajedno ispratimo do, verujemo, samog kraja.

Nadamo se da će i driblinzi „orlova“ biti za medalju, te da ćemo se svi 18. septembra radovati kako nismo punih 20 godina unazad.

BONUS VIDEO: Šta Vasa i Nemanja kažu pred početak Evrobasketa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar