EPA-EFE/CJ GUNTHER

Ostaje da se vidi da li će ovo narušiti dobru atmosferi među "ratnicima"

Drejmond Grin i Džordan Pul, aktuelni šampioni NBA lige sa Golden Stejtom, sukobili su se na treningu, a nakon verbalnog došlo je i do fizičkog obračuna.

Prema navodima ESPN-a, Grin je zamahnuo u smeru Pula tokom treninga, a zatim ga je i udario pošto su se posvađali. Krenula je „gurka“, ali povreda nije bilo, pa je Pul odradio vežbe pre nego što je napustio dvoranu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zanimljivo je da prema pisanju američkih medija ovo nije prvi sukob između Pula i Grina, te da njih dvojica imju istoriju incidenata, međutim, sve do sada nije bilo „snažnog udarca“.

Očekuje se da obojica budu kažnjeni, ali nešto žešći prekor očekuje Grina. Krilni centar Voriorsa poznat je kao veoma „prljav“ igrač, a često na terenu provocira rivale na razne načina, kako verbalne tako i fizičke.

Grin je do sada četiri puta bio šampion NBA lige, a 2017. godine bio je najbolji kradljivac lopti i odbrambeni igrač lige.

Pul je prošle godine bio jedan od najvažnijih igrača u timu, a beležio je prosečno 18,5 poena, 3,4 skoka i četiri asistencije po utakmici.

BONUS VIDEO Stef Kari i Lebron obeležili NBA ol star meč u Klivlendu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar