Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Tokom dodele priznanja Olimpijskog komiteta Srbije za najbolje sportiste zabeležena je jedna fantastična scena čiji glavni akteri su Dragan Stojković Piksi i Svetislav Kari Pešić.

PROČITAJTE JOŠ...

Selektori reprezentacije Srbije u dva najpopularnija sporta, fudbalu i košarci, našli su se među zvanicama na dodeli priznanja onima koji su obeležili godinu na izmaku.

Stojkovićev i Pešićev susret protekao je uz dosta osmeha i prijateljskoj priči, a nema dileme da su dva velika stručnjaka razmenila i pokoji savet, s obzirom na to da će fudbalska reprezentacija za nešto manje od godinu dana nastupiti na Svetskom prvenstvu u Kataru, dok je pred košarkašima pokušaj da se oporave od kiksa u vidu neodlaska na Olimpijske igre, što će pogotovo biti značajno jer započinju borbe za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će na leto 2023. godine biti održano u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Podsećamo, najbolji sportisti Srbije su Filip Filipović u muškoj, Jovana Preković u ženskoj konkurenciji, za najbolju ekipu u konkurenciji dama proglašena je odbojkaška reprezentacija, dok su u konkurenciji muškaraca vaterpolisti bili iznad konkurencije.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

BONUS VIDEO  Komična scena Novaka Đokovića, imao minut da se pripremi za uključenje pa napravio šou

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar