Foto: Tanjug / AP Photo/Mark Schiefelbein

Košarkaš Vašington Vizardsa zaboravio je da je na terenu sa nekim od najboljih igrača na svetu u meču protiv Boston Seltiksa.

Momak koji je ove godine trejdovan u Vašington Vizardse u zamenu za Krisa Pola, rano se predstavio u dobrom svetlu u novom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa skoro 19 poena po meču ističe ranu kandidaturu za igrača koji je najviše napredovao, ali pod uslovom da ne nastavi da se blamira kao što je to uradio na meču sa Seltiksima.

Imao je 11 poena protiv Bostona u porazu 126:107, a pažnju je ponajviše privukao njegov potez kad je probao preko Kristapsa Porzingisa da se digne na trojku.

Sve to bi bilo u redu, da mu nije bio okrenut leđima i da nije probao da ležerno dribla, pre nego što će iz okreta probati da šutne.

Visoki Letonac nije „spavao“ i stigao je ovu loptu Pula, pa mu je udario rampu, dok će Džordan morati da se uozbilji da bi ponovio kvalitet igara iz Golden Stejta.

Denver Nagetsi mu dobro pamte još onu seriju u plej-ofu 2022. kada je aktuelne šampione NBA lige dovodio do ludila i ubacivao 27, 29 i 30 poena i praktično bio glavni razlog što je tim Voriorsa prošao Nikolu Jokića i Nagetse.

Njegov boravak u Golden Stejtu ostao je u senci sukoba sa Drejmondom Grinom, kada je Grin na treningu napucao Pula i taj sukob nije u potpunosti nije zgasnuo iako je isprva zataškan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar