Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Aleksandar Đorđević, trener Virtusa iz Bolonje, već u prvoj četvrtini isključen je sa utakmice koju je njegov tim igrao protiv Dinama Sasarija.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši selektor Srbije objasnio je za „Sport Klub“ šta se tačno desilo u nedelju uveče u italijanskoj seriji A.

„Prvo sam napravio namerno tehničku grešku, što imam običaj ponekad da radim, da bih podigao ekipu kada ne ide kako bi trebalo. Sve što je usledilo, ima drugačiju pozadinu. Protestovao sam zbog nedosuđenog faula nad Milošem Teodosićem. Nije prvi put tako, jednostavno se ne evidentira oštro udvajanje, što nije u redu. Onda mi je drugi arbitar svirao, što je automatski značilo da je utakmica završena za mene. Sa njim dugo ‘ratujem’, još iz igračkih dana“, rekao je Đorđević.

Trener Virtusa tvrdi da nikog nije uvredio ni opsovao.

„Taman posla, pa ja to nikada ne radim, nije moja priroda. Ali, ne mogu da dopustim da se ne sankcionišu grubosti na jednom od najboljih evropskih igrača. Može da se desi, da se propusti nešto da se svira, ali… Nisam nimalo subjektivan, takav kriterijum se ponavlja. Nikada ne pričam na prvu, odgledam snimak i samo primetim ponavljanje. Teodosić nije zaslužio takav tretman, morao sam da odreagujem. Ništa se strašno nije desilo“, ispričao je Đorđević za „Sport Klub„.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare