Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Generalni direktor bolonjskog Virtusa, Luka Baraldi, izjavio je da će budžet sledeće sezone biti za 20 odsto veći, kao i da se klub još nada mestu u Evroligi.

„Verujemo da još imamo šanse za Evroligu i čekamo najnovije informacije. Igraćemo u Evrokupu, ali stvaramo tim koji će biti konkurentan i za Evroligu. Nećemo da smanjujemo budžet. Naš vlasnik Zaneti odlučio je da ga poveća za 20 odsto, sa 15 na 18 miliona evra bruto“, rekao je Baraldi u razgovoru za ‘Gazeta delo sport’.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi operativac bolonjskih crno-belih, koje s klupe predvodi Aleksandar Đorđević, najavio je i koje će još biti promene u igračkom kadru, posle dolaska Alibegovića, Tesitorija i Abasa.

„Odlaze Kurnu, Gejns, Merbl i Delia. Nedostaje nam kvalitetan igrač na spoljašnjim pozicijama, pa bismo mogli da napravim dodatni napor u slučaju Evrolige. Tražimo igrača na visokom nivou, ali bez stvaranja prevelikih očekivanja kod navijača. Da se razumemo, mi već imamo zvezdu, očigledno je da govorim o Milošu (Teodsiću).“

„Planiramo povratak utakmicama, čak i iza zatvorenih vrata. Očekujemo da će, posle odredbi o otvaranjima bioskopa i pozorišta, biti omoguće najmanje 50 odsto gledalaca u dvoranama, pa bismo mogli da sačuvamo sve pretplatnike naših karata“, dodao je Baraldi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar