Foto: StarSport

Dilan Enis, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde našalio se na račun svog porekla i rekao da nikad nije mislio kako će decu podizati u Evropi.

Enis je svojevremeno nastupao za Megu, odakle je došao u Zvezdu u sezoni 2017/2018 i proveo na Malom Kalemegdanu nekoliko meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

Dobio je u međuvremenu srpski pasoš, jednu sezonu je potom proveo u Andori, a u poslednje dve godine nastupa za Saragosu u Španiji.

„Nešto sam razmišljao i nikad, ni za milion godina, nisam mislio da ću podizati dvoje dece u Evropi! Jedno rođeno u Andori, drugi treba da se rodi u Španiji. Sa suprugom iz Australije. Ja sam poreklom Jamajkanac, rođen i odrastao u Kanadi, a imam srpski pasoš. Kako sve to ima smisla?!“, zapitao se Enis.

Da podsetimo, Dilan je momak iz Toronta. Rođen je decembra 1991. godine i igra na poziciji beka. U karijeri je pored pobrojanih klubova igrao još i za Monako.

Oprobao se 2017. na NBA draftu i nije bio izabran, pa je nakon letnje lige sa Oklahoma Siti Tanderima i Golden Stejt Voriorsima, došao u Srbiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)