Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Potrudila se NBA da u NBA "balon" ugura Vašington, ali džabe kada Vizadrsi nemaju snage ili želje da se bore za plej-in.

Dozvolili su da ih oslabljeni Bruklin pobedi 118:110 i tako ih za veliki korak udalji od doigravanja.
Najzaslužniji za pobedu Bruklina bio je Keris Levert (34 poena, 7 skokova), dok je Džo Heris dodao 27 poena, a Džaret Alen 22 poena i 15 skokova.
Kod Vašingtona se istakli Tomas Brajant sa 30 poena i 13 skokova i Troj Braun sa 22 poena, 10 skokova i 8 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ

Drame je bilo i u duelu Bostona i Portlanda (128:124) koji je na krilima Lilarda od -20 pri kraju treće četvrtine doleteo do preokreta polovinom poslednje deonice. Ali nije imao snage ni spretnosti u samoj završnici koju su kao-tako za Boston iskontrolisali Tejtum (34 poena) i Hejvord (22 poena), koje je sve vreme pratio Braun (30 poena).
Na drugoj strani Lilard je upisao 30 poena (uz 16 materijalizovanih dodavanja), koliko je postigao i Nurkić, uz 9 skokova i 6+5 asistencija.

Da se nastave neizvesnosti u nedeljnom danu potrudili su se košarkaši San Antonija i Memfisa (108:106) u meču koji je rešio Demar Derozen sa linije slobodnih bacanja sekund pre kraja, iskupivši se tako za dva promašaja sa iste razdaljine desetak sekundi ranije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar