Denver Nagets
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Uprkos činjenici da se svi dueli završnice NBA lige igraju u "Dizni svetu" u Orlandu, Denver se na društvenim mrežama pohvalio obezbeđenim "domaćinstvom" u predstojećem plej-ofu.

Bez obzira na poraz u derbiju Zapada protiv Lejkersa (124:121) košarkaši Denvera biće nominalni domačin u plej-ofu NBA lige.

PROČITAJTE JOŠ

Iako u aktuelnoj završnici, pod nesvakidašnjim uslovima, bez prisustva publike i na neutralnom terenu, epitet domaćina nema konkretnih privilegija, forma takmičenja ispoštovana je od strane čelnika NBA lige pa će bolji plasman učesnicima plej-ofa obezbetiti simboličnu privilegiju.

„Domaćinstvom“ se na drutvenim mrežama pohvalio Denver koji je objavom izazvao polemiku, a pretpostavka je da će jedina prednost biti virtuelni navijači koji će biti u bojama domačina.

Osim Denvera, koji je trenutno trećeplasirani tim svoje konferencije, sa Zapada su mesto u plej-ofu već obezbedili klubovi iz Los Anđelesa – Lejkersi i Klipersi, Hjuston Rokets, Oklahoma siti Tander, Juta Džez i Dalas Maveriks, pa se čeka još samo ime osmog učesnika.

Kad je u pitanju Istočna konferencija posznati su svi timovi koji će se takmičiti u plej-ofu: Milvoki Baks, Toronto Reptors, Boston Seltiks, Majami Hit, Indijana Pejsers, Filadelfija Seventisiksers, Bruklin Nets i Orlando Medžik.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar