Foto: Filip Filipovic/ STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da veruje da će Crvena zvezda uspeti da pronađe snagu i odigra dovoljno dobro da dođe do titule.

Zvezda je dobila prvi meč ubedljivo, 98:69, drugi je u svoju korist rešila Mega, 86:79, pa će odgovor na pitanje ko će biti šampion Srbije za sezonu 2020/2021 dati takozvana „majstorica“, koja je na programu u nedelju, 13. juna sa početkom od 20.30 časova.

PROČITAJTE JOŠ...

Tim sa Malog Kalemegdana u ovaj meč ulazi oslabljen i uz dosta problema, no Radonjić je uveren da njegovi igrači imaju sve što je potrebno kako bi došli do pobede:

„Izuzetno loša prva četvrtina je uticala na dalji tok utakmice u petak. Mega je pokazala kvalitet i talenat i u tom meču, sa druge strane, apsolutno sam svestan potrošnje kod naših igrača, i još svesniji problematike koju izazivaju brojne povrede.“

Ipak, brojni problemi nisu promenili krajnji cilj koji Radonjić i Zvezda imaju:

„Želimo trofej i moramo pronaći energiju za još jedan meč u ovoj sezoni. Svaki glas sa tribina, bez obzira koliko ljudi bude bilo u hali, biće nam motiv više da prevaziđemo ogromne probleme. U ovom trenutku ne znamo ko će biti spreman za utakmicu“, rekao je trener crveno-belih.

Zvezda je u dosadašnjem toku sezone odigrala 78 mečeva, a duel protiv Mege, ujedno i poslednji u sezoni, biće 79.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar