Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde kaže da njegova ekipa mora da održi konstantnost tokom dužeg perioda meča da bi savladala Cedevita Olimpiju.

Dva tima igraju u nedelju u meču 24. kola ABA lige i to samo četiri dana posle susreta u Beogradu u kom je Zvezda pobedila 82:81.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljubljančani su u napetoj završnici imali šansu za pobedu, kasnije su se bunili da je Kendrik Peri fauliran pred kraj meča, ali su crveno-beli slavili.

„Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Cedevita Olimpije je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži“, rekao je Radonjić, a preneo je sajt crveno-belih.

Zvezda se bori za prvo mesto u regularnom delu sezone ABA lige, a Cedevita Olimpija za plej-of pred poslednje dve utakmice protiv Cibone i Mege.

„Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja mnogo trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of“, rekao je Dejan Davidovac, prvotimac beogradskog tima pred susret sa Cedevita Olimpijom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram