Foto:Crvena zvezda MTS

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde kaže da su energija i koncentracija njegovog tima bili na nivou tokom utakmice sa Partizanom.

Crveno-beli su pobedili večitog rivala sa 73:64 u meču 21. kola ABA lige i time su i treći put ove sezone nadigrali crno-bele posle dva veoma neizvesna susreta na po jedan poen.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zadovoljan sam većim delom utakmice. Naravno da je bilo nekih grešaka. Dobra energija, dobra koncentracija i uspeli smo da dođemo do novih bodova što nam je u ovom trenutku bilo i najvažnije“, rekao je Radonjić posle meča za Arenu.

Osvrnuo se i na predstojeće izazove, pošto Zvezdu čekaju Cibona, Panatinaikos, Budućnost i CSKA iz Moskve u narednih devet dana.

„Kao što sam rekao i pre neki dan, igrali smo 12 utakmica za 31 dan i uspeli smo da to izdržimo na jedan sjajan način, uz probleme koji su bili ogromni. Nastavlja se u takvom ritmu i sad imamo ciklus nedelje od četiri meča gde je svaki na svoj način težak i trudićemo se da napravimo dobru pripremu za meč protiv Cibone, a onda razmišljati o svemu što ide nakon toga“, istakao je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar