Dejan Radonjić
Dejan Radonjić; Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan nakon trijumfa nad Asvelom sa 73:67 u 9. kolu Evrolige, pričao je o novom pojačanju Stefanu Markoviću, ali i o predstojećem derbiju sa Partizanom (nedelja, 19.00).

PROČITAJTE JOŠ

„Kad Marković bude bio u timu i kad bude bio spreman, onda će debitovati. Juče je odradio trening, videćemo kako će to da izgleda u narednim danima. Teško je sad reći precizno biće „tad i tad“. Kao što i nekoliko puta do sada smo pričali ovde nešto, a onda se dese stvari na dan utakmice. Kad bude došlo za konkretno i precizno, ja ću vam reći“, istakao je Radonjić koji još uvek ne zna kada će debitovati Stefan Marković.

Zatim je detaljnije govorio o statusu Stefana Markovića.

„Stefan nije radio sa ekipom od juna, to nije kratak period sigurno. Niti može kroz jedan trening da se vidi u kakvom je stanju, imamo neke analize, treba da prođe vreme kako bi on podigao stepen fizičke spreme, da uđe u sistem, da ne pričam o stepenu igre… Nije nam bilo lako ni sa igračima koji su bili tu, pa se vraćali, eto Dobrića, igrao sa nama i pauza… Ja sam mu bio trener pola prošle godine, ali opet je bilo potrebno vreme“, rekao je Radonjić o novom pojačanju crveno-belih.

Osvrnuo se i na derbi sa Partizanom, za koji je istakao da to neće biti najvažniji susret u sezoni.

„Korak po korak, videćemo. Uostalom 11. novembar je sad, ne smatram da igramo najvažniju utakmicu u ovom trenutku. Trudićemo se koliko možemo, ali sad se ne igraju najvažnije utakmice“, završio je Radonjić.

BONUS VIDEO Sjajan prodor Kalinića i koš uz faul

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar